Pers


'...De debuut-cd laat een mix van klassiek, rock, folk en minimalisme horen...Aranis plaatst zich naast Vlaamse groepen als D.A.A.U., Bal Des Boiteux of Ballroomquartet, maar de groepsleden horen ook vergelijkingen met Michael Nyman of John Zorn...' Interview Gazet Van Antwerpen (4 November 2005)


'...De smeltkroes van muziekstijlen zit goed in elkaar en bezit voldoende karakter en eigenheid om te boeien...Ze kunnen een luisterend oor vinden bij de liefhebbers van de andere "klassieke crossover-acts" zoals bv. DAAU en Boenox...' Zie: http://www.luister.info/Reviews/a/aranis.htm (November 2005)


"...Je wordt heen en weer geslingerd tussen de genotsbeleving van een klassiek concert en de opwinding van een onvervalst rockconcert. Flarden Troissoeur, Astor Piazolla, Michael Nyman, John Cale en Jethro Tull komen aanwaaien, maar worden perfect in het eigen universum van Aranis ingepast. De cd verveelt geen moment, maar blijft boeiend van begin tot einde. (zie: http://www.folktribune.be/d_stub.php)

Eerste  < 30 31 32 33 > 


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht