Pers


'..."Wij kozen er voor om onze muziek als 'acoustic chamber rock' te betitelen", lacht Liesbeth. "we laten ons niet in een vakje stoppen, de stijl is absoluut niet eenduidig. Ik ben ervan overtuigd dat we op die manier een ruim publiek aanspreken. Jongeren en ouderen vinden er herkenningspunten. Sommigen spreken van de ontmoeting van romantische kamermuziek, energieke postrock, dromerige folk en vervreemdende avant-garde, anderen noemen het een mix van melancholie en lichtheid." Interview met De Krant van West-Vlaanderen


'...De debuut-cd laat een mix van klassiek, rock, folk en minimalisme horen...Aranis plaatst zich naast Vlaamse groepen als D.A.A.U., Bal Des Boiteux of Ballroomquartet, maar de groepsleden horen ook vergelijkingen met Michael Nyman of John Zorn...' Interview Gazet Van Antwerpen (4 November 2005)


'...De smeltkroes van muziekstijlen zit goed in elkaar en bezit voldoende karakter en eigenheid om te boeien...Ze kunnen een luisterend oor vinden bij de liefhebbers van de andere "klassieke crossover-acts" zoals bv. DAAU en Boenox...' Zie: http://www.luister.info/Reviews/a/aranis.htm (November 2005)

Eerste  < 30 31 32 33 > 


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht