Pers

Aranis op Dranouter...mening van Folkroddels
'...ARANIS was de volgende groep die ik mocht aanhoren. Ik heb al een paar concerten van die groep meegemaakt, maar ik vond dit optreden toch één van hun sterkste. Ze amuseerden zich duidelijk op Dranouter. Voor veel festivalgangers zal dit ‘te speciaal’ geweest zijn, maar ik genoot met volle teugen...' -Loliatje- '...Met hun ‘Acoustic Chamber Rock’ wisten deze jonge muzikanten menig toehoorder te bekoren. Het deed misschien wat vreemd aan in deze omgeving, maar het werd gesmaakt...' -Steven- Folkroddels (08/08/2006)

Aranis te gast op Dranouter 'Een ware ontdekking'
Op de lijst van de interessante zomerfestivals bevindt zich zeker het Dranouter Folkfestival dat dit jaar al aan zijn 32e editie toe is. Naast publiekstrekkers zoals Luka Bloom, Hooverphonic of Gabriel Rios staat ook Aranis op de affiche. Deze groep van muzikale wereldburges won op het laatste Mano Mundo festival zelfs de belangrijke M3 wedstrijd. De eigenzinnige muzikale geluiden omschrijven ze zelf als akoestische kamerrock. Een echte ontdekking... Visie- Pierre Raemdonck (30/06/2006)

Aranis op Dranouter
'Zeven jonge muzikanten op de rand van de doorbraak' Deze zomer staan ze op het podium van folkfestival Dranouter. In augustus treden ze op in het buitenland en van oktober tot maart doen ze cultuurcentra in heel Vlaanderen aan. De zeven jonge muzikanten van Aranis zijn hard op weg om hot te worden... Volgend jaar werkt Aranis aan een tweede cd waarmee de groep in het najaar van 2007 wil toeren. "We hebben nog leuke plannen voor de toekomst, na Dranouter willen we rondtoeren met gastmuzikanten als fluitist Toon Fret en Troissoeur." Gazet Van Antwerpen (29/06/2006)- Miek Hubert

Eerste  < 22 23 24 25 26 >  Laatste


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht