Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

27 Oktober 2005
Nieuwe recensie: ...Je wordt heen en weer geslingerd tussen de genotsbeleving van een klassiek concert en de opwinding van een onvervalst rockconcert. Flarden Troissoeur, Astor Piazolla, Michael Nyman, John Cale en Jethro Tull komen aanwaaien, maar worden perfect in het eigen universum van Aranis ingepast. De cd verveelt geen moment, maar blijft boeiend van begin tot einde. (zie: http://www.folktribune.be/d_stub.php)

25 Oktober 2005
Onze cd ligt vanaf morgen in de winkels. de eerste reacties zijn alvast heel positief!

4 September 2005
Eind september zal onze website niet meer dezelfde zijn (lees: onherkenbaar zijn). Vergeet zeker niet eens langs te 'surfen' om deze vernieuwingen te aanschouwen.

28 Augustus 2005
De eerste resultaten van de cd zijn er. We kunnen al verklappen dat 'Zilezi' (met gastmuzikant) een speciale plaats zal krijgen op de cd. Het wordt ook een lange cd; misschien een 'te' lange ; we kunnen maar niet beslissen welke nummers we moeten schrappen...tot gauw met meer nieuws!

19 Augustus 2005
De opnames zitten erop. De cd wordt de komende weken verder afgewerkt. We zijn alvast tevreden over de eerste resultaten. Snel meer nieuws hierover.

Eerste  < 31 32 33 34 > 


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht