Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

30 April 2006
Zaterdag 6 mei kan je ons live in de buitenlucht aan het werk zien op het Jean Rey Plein te Brussel. Dit in het teken van de Europese Feestdag waar Aranis Vlaanderen zal vertegenwoordigen. Naast optredens is er ook een artisanale markt en nog veel meer. Zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen en 't is gratis!

17 April 2006
Aranis was vandaag (23u)te horen in 'Pakrammel'; een programma van de Nederlandse Concertzender. Je kan dit programma tot vijf weken na dit nieuwsje online beluisteren via www.concertzender.nl (radio on demand)!

3 April 2006
Ga eens een kijkje nemen op www.aranismeetsdance.tk, hier kan je alle info vinden over "Smashed Looking Glass" oftewel Aranis meets Dance (lees ook onderstaand nieuwsje)...

27 Februari 2006
Aranis werkt op dit ogenblik -samen met dansers van het HID in Lier- een voorstelling uit, waar muziek met dans wordt gecombineerd. De voorstelling 'Smashed Looking Glass' is gericht naar jongeren, maar uiteraard kan iedereen ervan meegenieten. Op 9 en 11 mei om 20u, zal er een voorstelling plaatsvinden. De inkom is GRATIS, reservatie verplicht (info@aranis.be). Meer info gauw online...

31 Januari 2006
Donderdag 2 februari vanaf 18u30 kan u ons aan het werk zien op ROB.tv Deze uitzending zal steeds worden herhaald tot vrijdagmiddag 3 februari. Dit alles voor het concert van CC De Borre op 3 februari!

Eerste  < 27 28 29 30 31 >  Laatste


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht