Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

9 Oktober 2007
Er staat vandaag -9/10/2007- een joekel van een artikel in De Standaard over de nieuwe CD. Dank aan journaliste VĂ©ronique Rubens; die het heel goed weet te verwoorden!!!

7 Oktober 2007
Binnenkort komt onze eerste Vinylplaat uit (ja; je leest dat goed!). De oplage is beperkt, dus -verzamelaars- wees er snel bij! Het wordt een compilatie van het beste uit onze eerste CD (kant A) en tweede CD (kant B). Deze plaat zal verkrijgbaar zijn via www.lowlands.be en op onze concerten. Binnenkort meer nieuws hierover...

18 September 2007
Het Amerikaanse label 'Anticlock Records' brengt onze eerste CD uit! Ga gerust een kijkje nemen op www.anticlock.net

4 September 2007
Onder de indruk van onze nieuwe site?...Dat hebben we allemaal te danken aan onze webdesign-ster Marijke en Lay-out-er Robin...Merci aan hen!

9 Augustus 2007
De nieuwe cd is opgenomen en ligt nu bij de perser. Vanaf 1 oktober zal je hem kunnen verkrijgen op concerten, en in de winkels. Ter promotie van al die concerten zijn we nu nog op zoek naar vrijwilligers om te flyeren. 1x flyeren: 10 euro, 2x flyeren: 20 euro + vrijkaart voor Aranis- concert naar keuze, 3x flyeren: 30 euro, vrijkaart en de nieuwe Aranis- cd. Als het je iets zegt, twijfel dan niet om contact op te nemen (zie 'vrijwilligers gezocht' bovenaan deze pagina).

Eerste  < 23 24 25 26 27 >  Laatste


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht