Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

18 November 2008
Aranis zoekt percussionist Aranis zoekt een percussionist voor haar nieuwe voorstelling ‘Voltage’. Samengestelde maatsoorten zijn je tweede natuur én zichzelf schikken in een akoestische bezetting is geen probleem. Aranis zoekt een percussionist die kan improviseren en creatief omgaan met eigen partijen. Podiumervaring is gewenst evenals flexibiliteit voor het aangaan van aangename maar intensieve repetitiemomenten. Praktisch: Repetities vanaf januari 2009- concerten vanaf seizoen 2009-2010 e.v. Kennismakings- én voorspeelmoment (professionele kandidaten gewenst): 15/12/2008 & 16/12/2008. Bel/ mail voor info en inschrijving: 0486/940.245 (Jana) of info@aranis.be www.aranis.be www.myspace.com/aranis “Met Voltage trekt Aranis haar stoute schoenen aan waarbij de bezetting wordt aangevuld met percussie. De volledig nieuw gecomponeerde muziek van huiscomponist Joris Vanvinckenroye bevat deze keer beslist veel power! Duistere melodieën worden afgewisseld met dreigende ritmes, ruige solo’s, en innemende improvisaties! Art Rock die met momenten doet denken aan Univers Zero, maar evengoed aan de impact en energie van pakweg Kimmo Pohjonen tot The Bad Plus. Aranis gaat vreemd met opnieuw muziek die je niet kan labelen. Deze keer met meer maturiteit, ruwer maar mooier dan ooit tevoren.”

20 Oktober 2008
Aanstaande zaterdag gaan we van start met 'Songs from mirage' in De Roma te Antwerpen. Volgende mensen wonnen vrijkaarten voor deze voorstelling: Leen Verslyppe, Kerlijn Moons en Marie Van Overmeire. Proficiat!

28 Augustus 2008
Onze violiste; Linde de Groof is bevallen van haar eerste kindje; 'Anke'! Proficiat Linde en Koen en geniet van het prille geluk!

25 Juli 2008
Aranis is met vakantie tot 21 augustus! Daarna zijn we er terug met een dosis frisse energie om er weer een seizoen tegenaan te gaan. Tot dan!

18 Juli 2008
De nieuwe flyers en affiches zijn er! Vrij bij ons te verkrijgen. Wij zoeken ook nog steeds vrijwilligers om te flyeren, dus twijfel niet om ons te contacteren. Er wordt een vergoeding voorzien en vrijkaarten voor onze concerten. Groeten, Aranis!

Eerste  < 20 21 22 23 24 >  Laatste


Copyright 2017 - Maarten Lambrecht