Nieuws

21 December 2016

Aranis wenst iedereen warme feesten en een muzikaal 2017 toe! 2017 betekent voor Aranis een nieuwe CD met bijhorende tournee én ook een bijzonder concert rond '800 jaar Sint-Niklaas' in september '17. Bovendien mogen we in Frankrijk het podium onveilig maken op het wilde Rock In Opposition Festival! Maar eerst de première op 28 januari '17 in CC Deurne! Komen jullie ook?

8 December 2016

Hou onze facebookpagina in de gaten! We verloten een volledig CD-pakket van Aranis deze week!

17 Juni 2016

Enkele nieuwe foto's online van fotograaf Wim Gelders. Hij woonde beide concerten in Heusden-Zolder bij en maakte er mooie beelden! Neem zeker een kijkje! Voor de rest is onze GOFUNDME- campagne n.a.v. de nieuwe CD goed van start gegaan! Dank aan alle sponsors totnogtoe. Deze keer geven we mooie prijzen in return. Neem hier een kijkje: https://www.gofundme.com/26mmuzg 

Muziek

ARANIS 2017
About a girl

Aranis 2017

Verwacht je niet aan covers noch klassieke arrangementen, maar aan een heel nieuwe interpretatie en uitvoering van Nirvana door Aranis!

Video

Quotes

"Tussen de finesse van klassieke muziek en opwinding van pop."
De Tijd

 
"Cross-over scoort op Gouden Vleugels- wedstrijd:
De derde nacht van de Gouden Vleugels is een zegentocht geworden voor de groep Aranis, die twee van de drie prijzen wegkaapte."
Het Nieuwsblad

 
"Terugblik op Dranouter 2006:
De muziek van deze zevenkoppige band is origineel en niet te vergelijken met welke andere groep ook.Het publiek liet duidelijk haar bewondering voor de groep horen."
Newfolksounds NL

 
"Aranis:
Klassiek en rock groeien naar elkaar toe. Een evolutie waar we enkel blij om kunnen zijn."
Focus Knack

 
"Een Antwerps zevental gebruikt klassieke instrumenten (piano, viool, contrabas en dwarsfluit, gitaar en accordeon) om te komen tot een moderne mix van klassiek, minimalisme en folk."
Gonzo Nr 76Copyright 2017 - Maarten Lambrecht