Nieuws

20 Februari 2017

Op 24 Juni vieren we '15 jaar Aranis' in 't Ey te Belsele. Willen jullie erbij zijn? Wees dan snel! Beperkt aantal plaatsen. Alle info op de 'agenda'- pagina! x

2 Februari 2017

Je kan onze CD nu bestellen via deze site! Wie enkel een digitale download wenst: aranis.bandcamp.com

21 December 2016

Aranis wenst iedereen warme feesten en een muzikaal 2017 toe! 2017 betekent voor Aranis een nieuwe CD met bijhorende tournee én ook een bijzonder concert rond '800 jaar Sint-Niklaas' in september '17. Bovendien mogen we in Frankrijk het podium onveilig maken op het wilde Rock In Opposition Festival! Maar eerst de première op 28 januari '17 in CC Deurne! Komen jullie ook?

Muziek

ARANIS 2017
About a girl

Aranis 2017

Verwacht je niet aan covers noch klassieke arrangementen, maar aan een heel nieuwe interpretatie en uitvoering van Nirvana door Aranis!

Video

Quotes

"Tussen de finesse van klassieke muziek en opwinding van pop."
De Tijd

 
"Cross-over scoort op Gouden Vleugels- wedstrijd:
De derde nacht van de Gouden Vleugels is een zegentocht geworden voor de groep Aranis, die twee van de drie prijzen wegkaapte."
Het Nieuwsblad

 
"Terugblik op Dranouter 2006:
De muziek van deze zevenkoppige band is origineel en niet te vergelijken met welke andere groep ook.Het publiek liet duidelijk haar bewondering voor de groep horen."
Newfolksounds NL

 
"Aranis:
Klassiek en rock groeien naar elkaar toe. Een evolutie waar we enkel blij om kunnen zijn."
Focus Knack

 
"Een Antwerps zevental gebruikt klassieke instrumenten (piano, viool, contrabas en dwarsfluit, gitaar en accordeon) om te komen tot een moderne mix van klassiek, minimalisme en folk."
Gonzo Nr 76Copyright 2017 - Maarten Lambrecht